LAZAC! – szilveszteri Tilos Rádió mulatság

Szilveszteri buli a QUIMBY-vel (csak nálunk ezen a napon!) és a már megszokott év végi Tilos Rádió támogató mulatság a város egyik legjobb helyén, a Dürer-Kertben további koncertekkel és Tilos DJ-kel!

Az év utolsó napján a QUIMBY, a THE CARBONFOOLS, valamint a MASZKURA ÉS A TÜCSÖKRAJ felel a szilveszteri hangulatért. Utánuk DJ PALOTAI, a Tilos Rádió emblémája és minden underground DJ „apukája” lép fel, aki napra pontosan 20 évvel ezelőtt, 1989. december 31-én játszott először, mint DJ a legendás Tilos az Á nyitó buliján.

Mindezek mellett ott lesznek a TILOS RÁDIÓ DJ-i is, akik négy helyszínen szolgáltatják a különböző stílusú zenéket. Ajándék welcome drink és éjféli koccintós, bográcsozás a kertben, a Tilos Rádió mesterszakácsai által készített szilveszteri ételekkel. A buli egyedi vizuális hangulatát a Kiégő Izzók VJ csapata teremti meg a
Dürer-Kertben.

A sokszínű mulatságon garantált, hogy mindenféle korosztály megtalálja a neki tetsző hangulatot a megfelelő évbúcsúztatásra. És reményeink szerint garantált az is, hogy pozitív töltettel kezdi majd az újesztendőt.

LAZAC!
Szilveszteri Tilos Rádió támogató mulatság a Dürer-Kertben
XIV.ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.
telefon: 06-1-789-4444

Részletes program:
Nagyszínpad

21:00 – 22:30 DJ Gerzson
22 :30 -00:05 QUIMBY
00:30 – 01:45 The Carbonfools
02:00 – 03:00 Maszkura és a tücsökraj
03:00 – 06.00 DJ Palotai

Tilos DJ-k
Breaktechnohouseminimal:

Nixon & Vektor
Minek
Sinko+Wamzer
In:form & Fiel Tomi
Trance Hell+Richard Rivez
Slicz
karolyi
Azaki

Hiphopreggaedancehall:
Ozon
Carlos
Nomek aka Kemon
Mr. Skunk
Lee n’gum
Placid
DiJoint
Chi-Korea

Funksoulmashup:
Keyser
Suefo & Gandharva
Kanadakáosz & Tomanek
Sanyi
Smoking Headz
Sztyepp
Zotyka
Hanglemezbarát
Keszthelyi Imi


Dubchillambient:
Gonnok
Dr, Iration
Áfonya
Dismay
Jahfar
Beáta Pozitíva

A Tilos DJ-k idő és helyszínbeosztása folyamatosan zajlik, ezért a pontos, végleges lineup-ot később közöljük itt a hírekben .

A Tilos Rádió szilveszteri mulatságára elővételben már 3000 forintért (csak a Tilos Party 4 helyszínére), ill. 3900 forintért (Nagyszínpadi belépéssel a koncertekre is) hozzájuthatsz.

Jegyek elővételben: dec. 30-ig 3000/3900 forint
December 31-én: 3500/4400 forint
Jegyek kaphatók az TICKETPORTÁL országos jegyirodai hálózatán (www.ticketportal.hu), a Tilos rádióban, valamint a helyszínen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.