Dörögdi Fesztivál – az első napok élményei

Hallgasd a Közös Hullámhossz Rádiót! Nézd meg a vételkörzetét!
Dörögdi Fesztivál képekben: http://galeria.tilos.hu/
blog a Dörögdi Fesztiválról: http://guci.hu/

Papó élő beszámolója a helyszínről: Kicsit kivagyok, mert sokat biciklizek, de diktálom Szabinak, hogy mi történik… Pénteken Szőke Andris, alkalmi tamburmajorként a Tilos Udvarhoz vezényelt egy 20 fős tűzoltózenekart és rövid beszéddel megnyitotta és/vagy felszentelte a helyszínt. Szombat délutánra összeállt a világítás is. 38 db Tilosos lampiont csináltunk (víz, szél, tűzmentesen). Ettől az egész helyszínnek nagyon jó hangulata lett, illetve jobban lehet látni is.

IMG_0827

Szombatra megjött az összes árú a pultba is, ahol a korábbi fogyasztói rohamokat nehéz volt visszaverni. A Közös Hullámhossz Rádió is nagyon jól teljesít. Elképesztő vendégek és zenészek érkeznek óráról órára, miközben az 5 közösségi rádió olyan harmónikusan dolgozik együtt, mintha csak ez lenne a mindennapi életünk. Éjfél felé kezd felfutni a látogatói szám a Tilos Udvarban. Éjjel egyre viszont alig marad egy talpalatnyi hely. 3-500 ember is van ilyenkor, ami azért elég megterhelő a környezetre és a büfésekre, de alapvetően mindenki örül a jókedvű tömegnek.

IMG_0780Katona Ádám képei

A helyszíni program éjjel 3-ig tart és a hangulat, valamint a tömeg a legjobb Szigetes helyszíneket idézi (jobb panorámával és békésebb kivitelben). A Közös Hullámhossz Rádiót Zánkán is jól lehet hallani. A környékbeli boltokban szinte mindenhol ez a rádió szól!!

IMG_0802

A Dörögdi Fesztivál programja nagyon színes és ettől az élő rádióadás is nagyon érdekes. Szombaton egy japán énekesnő és egy hárfás is spontán fellépett a Tilos Udvar színpadán, de megszólalt a rádióban egy rovarkutató vendég is. Varázsszőnyeg címmel, a szegedi Rádió Mi munkatársa, Friedrich Uta egy Indiai Minifesztivál programot hozott össze (ebből valók a fenti  szép táncosnős képek). Mindenkinek melegen ajánlom, hogyha teheti látogasson el a fesztiválra!

Szeretettel,
Papó

IMG_0778

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.