Tilos Maraton 2009 – csütörtök, videókkal, legendával

a Tilos Rádió 18. Szülinapja
CSÜTÖRTÖK


Napi legenda:

Garli munkatársunk, aki a Tilos adománygyűjtő pultjánál dolgozott, a munka hevétől kimelegedve levette piros kapucnis pulóveré. A hallgatókkal való interakció után észrevette, hogy munkatársa, a Tilos egyik önkéntese, buzgóságában eladta a használt Tilos Rádió feliratú pulóverét. Kérjük, hogy jelentkezzen az a kedves hallgató, aki megvette Garli pulóverét, hogy visszaválthassuk egy újra.

Szikra Judit beszámolója a csütörtöki Maraton napról:

4. nap, csütörtök. Az időjárás nem nekünk dolgozott. Kezdéskor a Düreresekkel együtt folyamatosan az eget és a felhőket lestük, fehér-szürke, jön-megy, mikor lesz eső, lesz-e jég. Ki se nagyon pakoltunk az elején, csak dobozostul elrendeztük a cuccokat. A pisztrángsütő társaság 3 óra előtt megérkezett, profi felszerelés, gázégő, asztal, márványlap, néhány mázsa koktélparadicsom, felszeletelt citrom és 110 darab gyönyörű, reggel lehalászott és azóta rozmaringos pácban lubickoló pisztráng. Kerestünk egy esővédett sarkot és felállítottuk a halsütödét. 1-2 óra szélvihar után megérkezett az eső is, amikor látszott, hogy tartósan marad, akkor becuccoltunk. Eleinte elég gyér forgalom volt, aztán azért elkezdett szállingózni 1-2 ember. Érdekes módon a kassza viszont egyáltalán nem volt rossz (saccra eddig legjobb a héten), köszönhetően többek között a legelső támogatónknak, aki 4 óra magasságában megjelent, lerakott egy nagyon kerek összeget és mire feleszméltünk, el is tűnt.

A tegnapi legjobbak:
-pisztráng és a csapata
-Korai ütősök, sajnos az eső elől szűkebb helyre beszorulva – de aki ott volt, az nagyon élvezte
-emberek, akik az eső ellenére eljöttek messziről és a Nemzeti Felkelés többekkel kibővített stábja, akik fogadták az adományokat (a hagyományokhoz híven a legjobb ajánlatokra rábeszélve őket)

Tegnapi legeslegjobbabb:
-bringásműsor után a mokány bringások (2 darab pici és 2-3 felnőtt) esőtáncot jártak kint a zenére, csárdásoztak, pörgették-forgatták a kicsiket, csak a színes esőköpenyforgatag látszott belőlük. Olyan jó kedvük volt, hogy aki csak rájuk nézett, annak is jutott belőle.

Papóék majd beírják a pontos összeget, a 600-at céloztuk meg Weyer Balázzsal este 10-11 közötti számolás után.

Június 11. – Csütörtök

menü: Sült pisztráng (Manitou  – ill. barátja, Klément Feri)

16:00-18:00 – Fiel Tomi & In:form
18:00-20:00 – Bandita Rádió – élő beszélgetős műsor
20:00-21:00 – Beáta Pozitiva
21:00-22:00 – Korai Ütősök
22:00-00:00 – Copy Con – Koncert
00:00-04:00 – Nixon & Vektor

Maraton 2009 – június 8-14. Dürer-kert
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

A teljes Maratoni Programot itt olvashatod el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.