Maraton – 06.06. SZOMBAT ► VIZUÁLIS NAP ◄

csatlakozz: https://www.facebook.com/events/1404001726591390/

Köszönjük a fellépőknek, hogy önzetlenül segítik a Tilos Rádió törekvéseit és működését!

►MAI PROGRAM◄

◉ városligeti műfüves pálya (https://goo.gl/maps/iOz8T):
16:00 – Maraton Fociliga
Menedék FC – FC Műsorkészítők
6  :   1

A műsorkészítők az előre megbeszélt taktika szerint kezdtek. Előzékenyen beengedték Ali labdáját a kapujukba, majd nekikezdtek a taktikai ide-oda rohangálásnak a pályán, ami megzavarta a Menedék FC láthatóan nagyon felkészült játékosait. Ebből lett az egyenlítés. 1:1 Vagyim találatával. Innentől parázs – a műsorkészítőknek érhetetlen – nyelven megfogalmazott bekiabálásokkal, taktikai utasításokkal tarkított háromnegyedidő következett, amiben a Műsorkészítők akarata érvényesült. Sikerült a rádiósok előre begyakorlott formációi segítségével 5 gól előnyhöz juttatni a hazánkban ideiglenesen, vagy végleg állomásozó külföldi tűzerőket. a 6:1-es végeredménnyel a Műsorkészítők egyértelműen megmutatták, hogy milyen vendégszerető a magyar nép!

Hallgatók TC – Menedék FC
0  :   3

A Menedék FC sima 3:0 arányú győzelme egyértelműen megmutatta, hogy bennük is érző szív dobog és talán a magyar, mint ősi futballnemzet iránti tiszteletből nem pakoltak többet a Hallgatók hálójába. Igaz, ebben nagy szerepe lehetett a Héttérítőbe rendszeresen betelefonáló Lili apukájának (Bárány Tamás), aki – egy sasszemű néző – megjegyzése szerint “a szúnyogot is kifogná a pók hálójából”
FC Műsorkészítők – Hallgatók TC
5  :   4

Az elmúlt hetekben a frekvencia hosszabbítást is megnyerő Rádiósok már a 4. percben megszerezték a vezető gólt, és ezzel olyan játékszituációt teremtettek, amelyben legkedvesebb fegyverüket – a nevetgélve rohangálást – alkalmazhatták. Egyértelműen nekik állt a meccs, és erejüket mutatja, hogy a Hallgatók némiképp váratlan egyenlítése után megint magukhoz ragadták a vezetést – Vagyim még kegyelemdöfésről is gondoskodott: 3:3!

A Műsorkészítők ezután igyekeztek megőrizni a félidő eredményét, de – akaratlanul 2 további gólt rúgtak. Ez után már engedték, hogy az amúgy kreatívan játszó hallgatók szépítsenek az utolsó másodpercekben.

Abban, hogy a papírforma végül érvényesült, természetesen kulcsszerepet játszott az VBV trió: Vajna Balázs, Bence, Vagyim rendszeresen  kapuba talált, utóbbinak volt pár kvázi-gólpassza, de fontos megemlítenünk Ligeti György találatát, valamint Hanglemezbarát nagyszerű hálóőrségét is.


Menedék FC
Ali Noory, Rezai Dariush, Timi, Mirzai Jamshid, Sharifi Jafar, Pásztor józsi, Haidári Rahim, Ahmadi Eghbal, Aziz Ibrahimi

 

Hallgatók FC Barnacukor, Ápoló, Virágh György, Szobakutya, Ptee, Bárány Tamás (Lili apukája)

FC Műsorkészítők
Proics Lilla
(Alma a pályától), Pánczél László (Sell-Action, avagy: baráti hangok lemezekről…), Vajna Balázs (Kristálykert), Kemény Vagyim (Vostock), Tóth Szabi (3. utas, Alap), Ligeti György (Magic Monday), Horányi Tibor (Planet Error), Bene Márton (Alma a pályától)

◉ KERTI SZÍNPAD:
18:00 – Kaldera
19:30 – Nagyvillany
21:00 – Grabanc
22:00 – TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM: Tilos Techno party
23:00 – Fiba-Wuki / Sinko / Maks / brnwrx

◉ KISTEREM:
22:30 – Toma, AeRo, Blez, Spyral 01, Garpo, OhmikRon

◉ KERTI DJ:
16:00 – Hi-Fi Around the World (Budapest, Japan, Thailand) Solid, LaFuente, Cooper
22:30 – Szefi, Vida G, Nixon, Clairvo, Sam Starion

◉ BOGRÁCS:
15:30 – 20:30
dj Zotyka: Fúziós gulyás
Haza és Haladás/Pergő Képek: Texasi chilis bab

Köszönjük szépen az adományaitokat,
amiből ezen a napon 914.000 Ft jött össze.

══════════════════════════════════════════

Ezt a nagyszerű, csajozós BMX-et Burger Robi ajánlott fel tavaly, és a nyertes Bendegúz (14) a nagylelkűség erényének jegyében egy év tekerés után újra visszateszi a tilos hullámára!