a Maraton 1. napja – 06.08. – pénteki beszámoló


****************************
**************

Itt meghallgathatod a pénteki élő közvetítést a Maratonról:
16.00-18.00 Honthy és Hanna

Nézd meg Levi összes képét a napról a galériában!

Mondhatni, a szokásos módon beindult a maraton-gépezet, ha lenne itt bármi szokásos is.

Persze költői a túlzás, hiszen a csapatok meglehetős rutinnal uralták a káoszt, Szájmon rövid idő alatt két helyre tűzrakó helyet gründolt, s, miközben a Tilos-chat nagy csapata nekilátott zöldséget pucolni, megérkezett a nagyon várt szállítmány az idei pólókkal, ajándék-tárgyakkal. A sokhetes tervezgetés, előkészületek után itt láthattuk meg először az elkészült valóságot. Nos, nem csalódtunk, ahogy az adománypultot meglátogatni szándékozók sem fognak: (majdnem) az összes új termék olyan lett, ahogy szerettük volna. Biztos sikeres lesz a frottír fürdőlepedő és a kisebb testvérek, a bezzeg-baz..eg pólók, a bringás sapik, pólók, a tavaly nagy sikerrel debütált bagaboo és az igazi retro-rádiót formázó új rádiós táskák és egyéb újdonságok is. Hét óra, fél nyolc magasságáig elég hézagos volt kert, de aztán, ahogy a Dorota színpadra lépett lassan megtelt az összes asztal, majd mire már a Bélaműhely experimentális ütősei muzsikáltak, kellemes telt ház lett. A modern térplasztikának sem utolsó hangszerek és különleges ritmusok igazi underground felütést adtak a nyitónapnak.

Tíz után aztán már a Dj-k zenéltek a kertben, miközben a nagyteremben CD minőségben szólaltak meg a nagy Pink Floyd klasszikusok a Hungarian Pink Floyd Show előadásában. Balu a Dürer „hivatalos” hangosítója már a beállás után leesett állal mondta: – öregem, ilyen tökéletes hangzást még az életben nem hallottam…! A koncert vizsgadarabja a Great Gig… bátor vállalkozásnak tűnt, de aztán Káli Réka bravúros hangja minden kétséget eloszlatott, hogy itt nem utánérzésről van szó, ezt anno pont így képzelte el Roger Waters.

Pontban éjfélkor került sor az első ízben megrendezett Tilos Maraton-tombola sorsolásra, amelyet maga, a fődíjat felajánló Babilon Nyulai kerékpáros egyház feje celebrált. Azt rögtön éreztük, hogy az elkövetkező maratonok sikerágazata mutatkozott be, hiszen már ez a „próbakör” is nagyszerű zárása lett a napnak. A zöld-lila, piacra-járós, női kerékpár boldog nyertese Iván lett. Végezetül Elfogyott a marokkói leves-csoda és a kakastöke pörkölt is.

Köszönjük szépen az adományaitokat, amiből az első nap:  675.000 Ft jött össze.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Kozári Zsuzsa, Paul Ági, Vízler Eszter, Takács Joci, Faragó Péter, Alföldi Laci, Varga András és Jávor Dénes önzetlen munkáját!


****************************
**************

A nap krónikája

kerti színpad
19.00 Dorota
20.30 Béla Műhely

Béla Műhely

nagyterem
22.00 Hungarian Pink Floyd Show

kerti DJ
16:00-17:30 Dismay
17:30-19:00 Afro Soul Soundsystem (Chi-Korea + Sebo)
22:00-23:00 Popdavec aka Placid
23:00- In:Form + Fiel Tamás

A fellépőknek köszönjük, hogy önzetlenül segítik
a Tilos Rádió törekvéseit és működését!

Maratoni focimenü:
– lengyel kakas töke kenyérrel (Csonkamagyarország)
– Soupa Harira Mesogios Thallasas aka A Demokrácia Éhes – hagyományos marokkói gazdag
ünnepi leves marhalábszárral, görögösen tálalva – emlékezz! a chat-patkányok tavaly és előtte is lenyűgöztek főztjükkel! (Chat Rats)

Izzy, Bori, Balee, Doki, Batyó, Judit (Tilos), Ká Virág (Tilos), NaJa, ***, Ptee, ***, Bársony Juli (Tilos), Tolsztoj, Wagner, Marika Lenyeli, Nikkk, Szbkty, Kisember, Szájmon, Sejen(?) +leszármazottak

napi tombola
főnyeremény: Ez a kerékpár volt!
Itt megnézheted néhány tombola tárgy képét!****************************
**************

Nézd meg az ajándéktárgyakat!

Tilos Rádió Maraton 2012
Maraton 2012. június 8-15. Dürer-kert
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Mi a Maraton? – Itt találod a választ az összes kérdésedre!

Egy hozzászólás a(z) “a Maraton 1. napja – 06.08. – pénteki beszámoló” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Hétvégi Programajánló | Hello Trend

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.