Elindult az új Tilos oldal

Egy év fejlesztés után elkészült az új tilos oldal. Bár látszólag csak a dizájn változott, valójában az oldal teljes szerkezetét és motorját újjáépítettük. Bár sok újdonság is van az oldalon, de a legfontosabb számunkra, hogy az oldal biztonságosabban és gyorsabban működik, mint a korábbi, illetve hogy elkezdődött a tilos tartalmak összeboronálása. Ilyen például a beépült Archívum, vagy a hamarosan beépülő Galéria.

Végre bekerült a heti műsortáblába, illetve az egyes műsoroldalakhoz a legutóbbi adás meghallgatásának linkje. Az adásnaplók pedig szintén megkapták az adásnapló bejegyzéshez tartozó műsor meghallgatásának linkjét. Ez például nagyon megkönnyíti a zenei élet végtelenjében tájékozódni kívánó hallgatók életét, hiszen az adásnaplóból kijegyzetelhetik a játszott zeneszám címét, előadóját, miközben egyetlen kattintással  hallgathatják is az adott műsort. Mivel az Archívumban – a világon példa nélküli módon – egy évig tároljuk az adásokat, egy év van az adott műsor visszahallgatására.

Beépült a műsorok Podcastja a műsoroldalba, aminek segítségével bárki könnyedén hozzájuthat legkedvesebb műsorához.

A teljes átállás eltart pár napi, de addig is élvezzétek a kényelmes szolgáltatásokat és mindenképpen  jelezzétek, ha valamilyen hibát találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.