MARCH OR DIE – 03.09. – tavaszi underground metálbál

A tavasz beköszöntével a hazai undergroundban is megpezsdül az élet! Ennek jegyében 2012. március 9-én (péntek) a színtér négy prominens képviselője – négy, egymástól gyökeresen eltérő stílus művelője – fog össze és csap egy közös bulit a Dürer-Kert kistermében.

A sort a budapesti Twin Cobra nyitja. A southern / stoner rock vonalon mozgó zenekar 2010 óta létezik, műsoruk gerincét a tavalyi demójuk adja, de a készülőfélben lévő – és várhatóan idén nyáron „Gypsy Acid” címmel megjelenő – nagylemezről is elhangzik majd néhány szerzemény. Szintén lemezmegjelenés előtt áll a súlyt és energiát (a doom / death metalt és a hardcore-t) egyesítő, ugyanakkor markáns szövegi mondanivalót is hordozó fővárosi Nadir, akik az „Exitus” címet viselő idei albumukba adnak majd betekintést pár nóta erejéig. A hagyományos doom metal hazai zászlóvivője, a Wall Of Sleep ritkán játszik Budapesten, így ez a fellépésük is különleges eseménynek tekinthető – vagyis még egy oknak, ami miatt kár lenne kihagyni a bulit. A címben beharangozott mészárlást a mosonmagyaróvári Casketgarden tetőzi be. A göteborgi stílusú dallamos death metal első számú itthoni képviselői a „The Estrangement Process” lemezbemutatóját tartják. Az album már megjelent, most pedig élőben is szembesülhet a közönség az új dalok erejével.

Az idei tavasz első jelentős hazai metal megmozdulása a 19:00 órás kapunyitást követően pontban 20:00 órakor kezdődik. Ez valóban GYILKOS lesz!!!

2012. március 9. (péntek), Dürer-Kert kisterem

20:00 – 20:35: Twin Cobra
20:55 – 21:35: Nadir, „Exitus” lemezbemutató         
21:55 – 22:55: Wall Of Sleep
23:15 – 00:00: Casketgarden, „The Estrangement Process” lemezbemutató

 

http://www.myspace.com/twincbr

http://www.facebook.com/twincobra

http://www.nadir-official.com

http://www.facebook.com/Nadirhungary

http://www.myspace.com/wallofsleepdoommusic

http://www.facebook.com/wallofsleep

http://www.casketgarden.hu

http://www.facebook.com/Casketgarden

http://www.durerkert.com

http://www.facebook.com/events/262951850440360

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.