Írj “tilos” verset vagy prózát!

Tilosban járva… is nyerhetsz!

Versenyezz te is, írj “tilos” verset vagy prózát!

Pályázatra a GothArt művészeti portál regisztrált tagja küldhet be pályaműveket, egy tag legfeljebb egy verset és egy prózát. A pályázók az oldal beküldési menüjénél kiválasztják a “tilos” címkét, ezzel jelzik, hogy az általuk beküldött írás részt vesz a versenyben. A pályázat kulcsszava a “tilos” szó, a műveknek erről kell szólniuk, az íróknak, költőknek e köré a kifejezés köré kell csoportosítaniuk gondolataikat. A “tilos” szó lehet a pályaművek csattanója is, de a lényeg az, hogy szervesen kapcsolódjon az írásokhoz.

A pályázatra 30 napig lehet beküldeni írásokat, tehát 2009. február 10-től március 12-ig. Ekkor kezdődik az elbírálás ami március 22-ig tart.

A zsűrit a GothArt adminisztrátorai alkotják.

A vers és a próza kategória külön lesz értékelve, és egy alkotás a kedvencekhez-adások száma alapján közönségdíjat fog kapni. Összesen 7 díjat osztunk ki, A két kategória első három helyezettjének és a közönségdíjasnak. Az ajándékokat a Tilos Kulturális Alapítvány adja, és minden dobogós helyezett GothArt feliratos pólót is kap ajándékba.

jelentkezés: http://gothart.hu/?q=tilos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.