Tilos Witchkitchen Series Vol.3. – február 21. szombat

Tilos Witchkitchen Series Vol.3.
2009. február 21. szombat
Tilos Rádió Party a Budapest Jazz Club-ban
1088 Budapest VIII.ker. Múzeum utca 7.

Dudapest Cirkusz a Budapest Jazz Club-ban, avagy Februári Busa Járás!

A Tilos Witchkitchen Series keretein belül, havi rendszerességgel, olyan zenekarok és zenei formációk mutatkoznak be, melyek a Tilosban vagy a Tilos körül jöttek létre, munkásságukban és szellemiségükben szorosan kötődnek a rádióhoz.

A Tilos Rádió és a Budapest Jazz Club harmadik közös rendezvényén az AGOSTONES (www.agostones.hu) zenekar lép fel kiegészülve a géppuskaszájú MC Busával.

Az AGOSTONES dudazenéje meghatározó hangulatot kölcsönöz egy estnek. Műsorukban e hangszer lehetőségeinek kiaknázása mellett a magyar népzene, a balkán énekelt és hangszeres dallamai és saját ötleteik kapnak új foglalatot . Számaik nem lezárt zenei anyagok, az előadások, a közönség reagálása alakíthatnak a végső hangzáson. David Lynch hangulatok a Balkán és a Kárpátok zenei forrásainál!

Tagok:
Ágoston Béla: altszaxofon, baritonszaxofon, ének, duda
Szabó Zoltán: duda, klarinét
Móser Ádám: harmonika, duda
Fülöp Attila: elektromos gitár
Hock Ernő: bőgő
Kiss Gábor: dob
Vendégművész: MC Busa

Ezúttal egy különleges live act teszi teljessé a programot. Az amerikai illetőségű, jelenleg Brooklyn-ban élő Zemi 17(Aaron Taylor Kuffner) zeneszerző, zenész és multimédia művész zenei inspirációja az állatvilág véletlenszerű hangkölteményeinek és a város zajának szemléléséből ered. A 90-es években New Orleans és San Francisco underground művészi szcénáját gazdagította kísérleti performanszaival és multimédiás installációival, majd 1997-ben New York-ban Ransom Corp. néven alapít performansz csoportot. Szintén itt alapítja meg 2001-ben a 23 Windows Collective közösségi művészeti stúdiót. 2004-2006 között Idonéziában él és alkot, ahol természeti hangok gyűjtése mellett a tradícionális gamelán zenét tanulmányozza és fellép helyi professzionális zenekarokkal. Sok év alatt összegyűjtött rengeteg hangmintát, mint ahogy az utazók gyűjtenek fotókat. Ősi gamelán zenekaroknak, négy kontinens békáinak, az esőerdő és a sivatag rovarjainak hangjait keveri elektronikus zenével .

A program:
Koncertterem:
22.00. Agostones feat. MC Busa koncert
00.00. Zemi 17 Live Act

Links:
www.agostones.hu
www.zemi17.net, www.myspace.com/zemi17
www.bjc.hu

2 hozzászólás a(z) “Tilos Witchkitchen Series Vol.3. – február 21. szombat” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.