SLAYER ; MEGADETH AfterParty – 04.09.

2011.04.09. szombat 19:00
Budapest , Dürer-Kert . Kisterem.

Line Up & Running Order :

GUTTED (H): 20:00-20:50
HUMAN ERROR (H): 21:20-21:50
MEGAZETOR (H): 22:10-22:50
AGE OF AGONY (H): 23:10-24:00
ERADICATION (H): 00:20-01:00

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN !!!

A GOREZONE rádióműsor (Tilos Rádió, FM 90.3, Budapest) neve hosszú évek óta szorosan összefonódik a hazai underground és extrém metal színtér – mini fesztiválnak is beillő – GOREZONE Party néven futó seregszemléjével. Az idén április 9-én (szombat) tartandó újabb buli speciális módon az előző esti Slayer / Megadeth koncert afterparty-ja lesz. Aki tehát azon a pénteken nem tud betelni a horzsoló riffekkel és a nyaktörő tempókkal, az másnap indulhat a Dürer Kert kistermébe!..

…Sőt, ott kapja csak az igazán nagy adag brutalitást az arcába! Öt hazai zenekar játszik, mindegyik a különböző „föld alatti” irányzatok képviselői közül kerül ki, ugyanakkor mindegyik más és más. Négy jó nevű formáció (egyikük-másikuk neve határainkon túl is jól cseng!) és egy fiatalabb, feltörekvő csapat. Hazánk vezető death metal bandájának, a székesfehérvári Gutted-nek a reunion show-ja nyitja az estét – közel öt esztendő után jár ismét Budapesten a banda! Fellépésük apropóját „Mankind Carries The Seeds of Hell” című harmadik albumuk tavaly év végi megjelenése jelenti. Utánuk a d-beat / crust / grind honi élcsapata, a Human Error adja ki magából a stílusra jellemző nyers, kontrollálatlan erőt és agressziót, majd a technikás thrash metalt modern alapokra helyező Megazetor és a menetelős-headbangelős old school death metalban erős Age Of Agony következik. Ez utóbbi alakulat két év elteltével zúzza meg újra a fővárost, ráadásul a harmadik nagylemezük is itt van már a kanyarban! Ha pedig fehérvári együttessel és komplex death metallal indítottunk, zárjuk is ugyanígy a sort: ötödikként a műfaj komoly ígérete, az Eradication veszi birtokba a színpadot (ők azelőtt Stigmaként nyomultak, a mostani nevet 2008-ban vették fel, idén pedig új hanganyag megjelentetésére készülnek).

Szóval az alkalom a két amerikai thrash titán pesti koncertje miatt különleges, ám minden más a régi jó GOREZONE hagyományok szerint zajlik: a show az este 20:00 órás kezdéstől óramű-pontossággal pörög majd (kapunyitás 19:00 órakor), a belépés pedig ingyenes. Tessék alaposan rákészülni, húzós-zúzós hétvége lesz!

Ja igen, a party mottója sem változott:

DRINKING, FUCKING, HEADBANGING!
GOREZONE Presents :

még sok info:

http://www.gutted.hu
http://www.myspace.com/guttedhorde
http://www.humanerror.hu
http://www.myspace.com/thehumanerror
http://megazetor.uw.hu
http://www.myspace.com/megazetor
http://www.synaptx.hu/agony
http://www.myspace.com/ageofagony
http://eradication.fw.hu
http://www.myspace.com/eradicationhorde

http://www.gorezone.hu/koncertek
http://www.myspace.com/gorezonehungary
http://gorezonehungary.blogspot.com
http://www.durerkert.com
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=186412161398606

Kattints a képre a teljes mérethez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.