Maraton 2008 – 06.15. vasárnap – a 7. nap

Az idei zárónap is nagyon szépen sikerült. Tavaly ilyenkor ugyan zuhogott az eső, viszont a nagyon várt Kisember zongoraestre akkor azért elég sokan összeverődtünk. Az említett személy ez idő szerint egy karibi luxushajón vendégszerepel, és a fázós, borongós vasárnap estén nem sokan látogattak a Gödörbe. Pedig Vajnabali / Gergo/ Elliot / Suefo igazán jó zenét csináltak. Félig persze illegálisan, hiszen a hangengedélyünk továbbra is csak este 8-ig szólt…

A pultunk ezúttal, 340 000 Ft-os összeggel zárt.

Összefoglalva: az idei marton bevétele valamivel elmaradt a tavalyi mögött, de még nem tudjuk a pontos rezümét, csak, ha majd összevetjük a kiadásokat, a bankszámlára érkezett átutalásokat, egyebeket. Viszont ezúton is hatalmas köszönet a lebonyolításban részt vállaló rádiósoknak, és főleg az önkénteseknek, akik nélkül az egész nem sikerülhetett volna.

Ez utóbbiak név szerint: Alföldi Laci, Bolyhi, Breki, DJ 8T8, Garli, SDD, Eszter, Evian, Fruzsi, Herczeghzoli, Kata, Liby, Pánczél Laci, Szikrajuci, Timi, Varga Andris (remélem nem hagytam ki senkit, de ha mégis, akkor igazán bocs…)


Suefo @ Work

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.