Zuboly Impro, Pozvakowski koncert – 02.24.

február 24. – A38

Hipermodern népzene csűrdöngölő hiphoppal és fűrészjazz-zel, amely erős vizuális hatású, döbbenetes erejű rockkal találkozik ezen az estén! Belépő: 1000 ft

Pozvakowski: 21:00-22:00
Zuboly Impro
: 22:30-23:30

Kattints a képre a teljes mérethez!

Zuboly

A Zuboly nevű etnohiphop-formációt a zenei zseni és kifogyhatatlan ötletember, Ágoston Béla (Dél-Alföldi Szaxofonegyüttes, Agostones) alapította. Broken etno – a Zuboly így határozza meg saját zenéjét, de nevezhetnénk sufnifolknak vagy nép bootlegnek is. MC Busa hiphop-beatboxára páratlan humorral és ötletességgel illesztenek népzenei töredékeket és a popszemétdomb roncsait. Így fordulhat elő, hogy egy számon belül találkozik a Muzsikás és Chis Isaac, csujogató és Michael Jackson, Mozart és a raggamuffin. Mindehhez fűszálfújás, bőgő, duda, szaxofon, doromb, harmonika biztosítja a garantáltan szórakoztató hangszerelést. A kortárs folk-jazz-hiphop-underground kétségkívül legeredetibb zenekarának első lemeze pár hónapja jelent meg, Értem a kujonságot címmel.

A zenekar tagjai
Hock Ernő: ének, bőgő, beatbox
Ágoston Béla: ének, fúvósok, brácsa
DJ Busa: ének, rap, beatbox
Benke Félix Ágoston: ének, szájharmonika, effektek

http://www.myspace.com/thezuboly
http://www.zuboly.com/

Pozvakowski

A Pozvakowski az – amúgy nem túl népes – hazai experimentális, post-rock szcéna egyik legígéretesebb képviselője. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetnek a vizualitásra is: karakteres zörejzenéjük 8 vetítőgép segítségével válik teljessé, melyekkel nem csak a színpad mögé, hanem sokszor a nézőtérre belógatott fátylakra is vetítenek. Az együttessel a neves szaxofon virtuóz Grencsó István is rendszeresen együtt zenél, európai kiruccanásaik során pedig a Mono, a Gotbucket vagy éppen Guapo mellett léptek fel kis klubokban, foglaltházakban. A Negative Art meghívására korábban Jarboe előtt is szerepeltek.

http://www.myspace.com/pozvakowski
http://www.pozvakowski.hu/

Izgalmas párosítás:2 kiváló zenekar a maga zenei műfajában egy este.

http://www.a38.hu/?p=programok&nap=20110224
http://www.facebook.com/reqs.php#!/event.php?eid=136818859712103

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.