Bizar Bazár – Új műsor a Tilosban!

“Médiakritika” – Interaktív, szórakoztató reggeli műsor a Tiloson
kedd reggel 07:00-08:00
-ig!
Hallgasd meg az első adást!

A műsor jellegét tekintve igyekszik folyamatosan az éppen aktuális médiajelenségekkel szembemenni, azokat más szemszögből megmutatni, humoros, ironikus de nem sértő hangnemben kielemezni, a hallgatók bevonásával interaktív módon.

Nézők és hallgatók folyamatosan szembesülnek olyan jelenségekkel a  magyar médiában, amelyek mellett sokszor nem kéne elmenni szó nélkül. A műsor arra lenne hivatott, hogy ezeket a médiamegnyilatkozásokat boncolgassa, melybe beletartozik a magyar zeneipar is, e mellett kapaszkodót nyújtson a nézőnek és a hallgatónak a média és a bulvár sodrásával szemben. A műsor feladata a nagy médiafogások hátterének vizsgálata szórakoztató, kritikus formában ezzel biztatva a hallgatókat, hogy tudatos szemlélőként tekintsenek a magyar médiára.

A műsor lehetőséget adna egyes feltörekvő zenekaroknak, hogy bemutatkozhassanak, valamint médiaszereplőknek is, hogy egy másik oldalukról mutassák meg magukat. Célunk az lenne, hogy az éppen aktuális vendéggel olyan kérdéseket is boncolgassuk amelyet más keretek között még nem tettek meg. Erre a műsor sajátságos, oldott hangulata ad lehetőséget.

Műsorvezetők: Háder György – Gyuri, Szekeres Norbert – Szeky

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.