Maraton 2008 – 06.14. szombat – a 6. nap

(Nem gondoltam volna, hogy szinte minden nap beszámolóját egy-egy alapos, meteorológiai bevezetővel fogjuk kezdeni, aztán tessék…)

Tehát.
Ahhoz képest, hogy Medárd napján (június 8.) zuhogott, eddig inkább hálásak lehetünk az égieknek, hogy a Gödör tájékát nagyjából kihagyták a szórásból, ám tegnap aztán bekerültünk az öntözendő területek közé. A délutánig kellemes, bringás eget hamar bekoszolták a felhők, és az érkező eső hajnalig abba sem maradt.

A nedves szürkeség nemcsak a Tilos-agora levelezőlista, tervezett találkozóját mosta el, de fedél alatt marasztalta az egyébként a Gödörbe készülők nagy részét is, márpedig a meghirdetett Korai, Zuboly koncertek más esetben külön-külön is elegendő vonzerőt jelentenek a teltházhoz.


Dj Minek

A szigorú körülmények között, tulajdonképp nem is egészen értjük, hogy kik produkálták a Tilos pult forgalmát, mindenesetre kerek félmilliót, azaz 500 000 Ft-ot kaptunk Tőlük, ráadásként az egyik, bekeretezett Tilos-fal részletért is barter-üzlet kötettett: egy eredeti, Penny + Giles cross-fader* ellenében!


Operenzia zenekar

(* az említett eszköz a Tilos stúdió keverőpultjának legnagyobb igénybevételnek kitett potmétere, a P+G cég, pedig a szakma „Rolls-Royce” minőségét gyártja.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.