Papó szilveszter értékelő levele

Lezajlott a az Instant/Tilos szilveszter, amely inkább volt Tilos /Instant buli, hiszen a Kocani Orchestra kivételével, gyakorlatilag az összes helyszínen Tilos DJ-k adták a zenei alapot a jóval több mint ezer szilveszterező számára. Nem is akárhogy…igazán nagyszerű volt az egész… óriási köszönet az összes fellepőnek, akik ismét öregbítették a Tilos hírnevét, és akik ezen a szilveszteren is a rádió költségvetését támogatták!

Ritka jó hangulatú éjszaka volt, és nem akármilyen érzés volt megtapasztalni, ahogy az összes helyszín, totális telt háza mellett dübörgött a Tilos zenegyár (a Vaddiszkóban pl. épp Focus, a pincében Palotai, a Tilos-klubban Zotyka, a nagyteremben Suefo)

Külön nagy köszönet Jahfarnak, aki a Tilos részéről a főszervezőnk volt, Sztyeppnek és Vajnabalinak a szervezés, szállítás, lebonyolítás mintaszerű intézéséért és nagy bigup Pistixnek, aki megint alánk tolt sok-sok technikát. Köszönet Károlyi Lacinak az Instant-streamért, Chuckynak az IT tamogatásért, Jahfarnak, Charlienak a szpotért!

Igazán sokat köszönhetünk továbbá Instant Bobbynak, aki igazan nagyszerű ember és mindeddig korrekt partnerünk, barátunk, olykor patrónusunk az Instant részéről.

Nehéz, de izgalmas évnek nézünk elébe, észnél kell lennünk, össze kell tartanunk!
Csináljunk jó, jobb Tilos Rádiót!
Égig érnek a fák, minden jót az új évre!

papo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.