GOREZONE: Saturday Of Suffering Party 5. – 12.11.

GOREZONE Presents:

2010.12.11 szombat 19:00 Budapest, Dürer-Kert

Saturday Of Suffering Party 5.

1 Helyszín,2 Színpad,10 Metal Banda, FREE Party !!!

Line Up and Running Order :

GORE Stage (Kisterem) :

Archaic (H) 20:20 – 21:00
Bloodiest (H) 21:20 – 22:00
Depths Of Depravity (H) 22:20 – 23:00
I Divine (H) 23:20 – 24:00
Vile Disgust (H) 00:20 – 01:00

ZONE Stage (Nagyterem):

Stiff Bastard (H) 20:00 – 20:30
StoneDirt (H) 20:50 – 21:30
Korog (H) 21:50 – 22:40
AMD (H) 23:00 – 23:50
213 (H) (Slayer Tribute Band) 00:10 – 00:50

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN !!!

http://www.myspace.com/thearchaic
http://www.archaic.hu
http://www.myspace.com/bloodiestmetal
http://www.myspace.com/depthsofdepravity
http://www.depthsofdepravity.tk
http://www.myspace.com/idivineofficial
http://www.myspace.com/viledisgust
http://www.myspace.com/stiffbastard
http://www.stonedirtmusic.com
http://www.myspace.com/stonedirt
http://www.korog.hu
http://www.myspace.com/korog
http://www.amd-bphc.hu
http://www.myspace.com/amdhardcorepunk
http://www.myspace.com/213slayertribute
http://213.rockerek.hu

http://www.gorezone.hu/koncertek
http://www.myspace.com/gorezonehungary
http://www.durerkert.com

Ismét magasabb sebességre kapcsol a hazai underground és extrém metal mozgalom első számú információs csatornájának számító GOREZONE rádióműsor (Tilos Rádió, FM 90.3, Budapest) stábja, amely amellett, hogy heti rendszerességgel ad hírt a színtér aktualitásairól, időről időre megtartja a műsor repertoárjába illő műfajok hazai képviselőinek seregszemléjét is a fővárosban, méghozzá ingyenes koncert keretében. A Saturday Of Suffering (vagyis Szenvedés Szombatja) 5. elnevezésű rendezvénynek immár ötödik alkalommal ad otthont a Dürer-Kert 2010. december 11-én, 19:00 órától. A show szokás szerint óramű-pontossággal megy majd mindkét teremben.

A buli megszokott szlogenjének – „Egy helyszín, két színpad, 10 metal banda, free party” –  megfelelően ezúttal is párhuzamosan zajlik majd az élet a kis-illetve nagyteremben. (Természetesen némi időeltolódással, hogy mindenkinek legyen lehetősége minden fellépőt megnézni, legalább pár nóta erejéig.) Előbbi a „GORE Stage”, utóbbi a „ZONE Stage” nevet viseli a nagyszabású brutal metal meeting napján. A fellépőgárda az eddigiekhez képest is feltűnő változatosságot mutat. A „hörgős-ordibálós teremben” adják utolsó koncertjüket az Archaic thrasherei. A technikás death metal itthoni élharcosa, a Depths Of Depravity ellenben „Inspirritation” albumának bemutatóját tartja. Kovács „Nihilak” Attila gitárosnak két ízben is jelenése lesz a színpadon, nem is akármilyen zenészek társaságában: előbb a Superbutt, Ektomorf, Cadaveres, M.W.S stb. muzsikusok alkotta Bloodiest szuper-projekt örömzenéléséből (legelső show!!!) veszi ki a részét emberünk, majd a Tesstimony és Sear Bliss tagok által létrehozott I Divine soraiban mutatja meg, mit értünk 2010-ben experimentális black metalon. A mókát a Vile Disgust perverz gore grindja zárja. A „zónázók” közül a székesfehérvári hardcore metalos Stiff Bastard-ról mindennél többet elmond a saját bemutatkozó szövegük: „Septic néven kezdtük toszatni 2001-ben, majd néhány évvel és tagcserével később Stiff Bastard lett belőlünk. Azóta még inkább toszatjuk.” A Stonedirt, amely nemrég fennállásának ötödik évébe lépett, a southern / stoner / doom és a thrash között ingázva, ám egyre inkább az utóbbi felé tolódva zúz, a teljességgel beskatulyázhatatlan Korog (jobb híján: „páratlan ritmusokra építkező fiktív népzene ősrockba oltva”) pedig most tartja tizenöt éves születésnapi buliját, s ennek kapcsán meglepetésekre is készül: korábbi énekeseik, Simon Gábor és Csihar Attila felbukkanására lehet számítani! Az old school punk / hardcore legenda AMD néhány éve aktiválta magát újra, és friss nótákat is játszik már, azaz a visszatérésük nem csak alkalomszerű fellépésekre szól. Végül maga a Slayer is tiszteletét teszi a Városliget szélén, mégpedig hazai hódolóik, a 213 tribute zenekar jóvoltából, vagyis Arayáék klasszikusaira mulathat egy utolsót önfeledten a nép.

A megszokott underground zenei stand sem hiányzik majd, azaz ismét igazán pénztárcabarát áron juthatnak az érdeklődők CD-khez, pólókhoz, fanzine-ekhez stb. Mi más mondhatnánk még? Minden rosszéletűnek ott a helye! Ja, és persze…

…DRINKING, FUCKING, HEADBANGING!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.