J.C. Satán és David & Jonathan a Bang Bang adásban

Vasárnap megint zenészek jönnek vendégségbe a Bang Bang (15.00-16.00) adásába és ha minden jól megy játszanak egyet a stúdióban.

J.C. Satán (It / Fr)

Két leány Torinóból és három fiatalember Bordeaux- ból ők alkotják a J.C. Satán zenekart. Arthur és David gitárosok ismerősek lehetnek szorgalmas RNR666/Földalatti buli látogatóknak. Mindketten tagjai a The Meatards- nak és David szintén játszott már nálunk előző zenekarával, a The Weakends- el.

A zenekar magja Arthur és Paula H, aki egy nagyon fasza koncertszervező Torinóban ( Dead Beat Party Agency ) ja, és extradúrva plakátokat tervez. Zenéjük pszichedelikus, elszállt, kicsit pop -os de zajos rockvalami. Keveredik benne a Beatles, a Sonic Youth, a Jesus & The Mary Chain meg mondjuk a Thee Oh Sees. Kábé. Három kislemezük jelent meg eddig, október 26. án pedig az első nagylemez a “Sick Of Love” méghozzá a Rock N Roll alvilágában igen jó nevű Slovenly Rec. 100. kiadványaként !!!!!

David & Jonathan (Fr)

A J.C Satan dobosának és gitárosának noise punk förmedvénye. Aki a zenében harmóniát, szépséget keres, hallgatása közben esetleg kikapcsolódásra vágyik rossz helyen jár Dávidnál és Jonattánnál. Viszont aki szereti, ha a muzsika hallatára ökölbe szorul a keze, arcára letörölhetetlen vicsor kerül, annak boldog perceket szerezhet ez a két remek fiú. Hunches, Hospitals, Francis Harold & The Holograms kedvelők és egyáltalán minden rossz ízlésű zajbuzi imádni fogja!!!*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.