Mi a zene 2010 pályázat – Szavazzatok!

Idén végre újra megrendezésre kerül az Ultrahang Fesztivál.

A Mi a zene 2010 pályázatra 42 anyag érkezett, a Tilos Rádió DJ-i és zenészei is képviseltették magukat.
A művekről ti is szavazhattok: ha tetszik + , ha nem tetszik – A közönségszavazás eredményét a fesztivált követően hozzuk nyilvánosságra.

Szavazzatok a legjobb zenékre:

ULTRAHANG FESZTIVÁL

Alapítványunk 10-ik évét október 6-10 között egy újabb fesztivállal ünnepelhetitek velünk.
Amit mi hozunk: 40+ fellépő 20 országból, zene délutántól hajnalig.
Lesz szigor, lesz komolyság, lesz bohóság, lesz extázis, lesz gitár és dob, lesz DJ az agynak és lesz DJ a testnek.


A helyszín újra a Merlin, ahol törekszünk tökéleteshez közeli körülményeket teremteni ahhoz, hogy a délután fél ötkor a kisteremben kezdődő, este nyolctól a nagyteremben éjfélig tartó koncertekkel, majd aztán partival folytatódó zenei maratont minél többen végig tudjátok hallgatni. Van, aki már ezt megcsinálta, itt olvashattok erről egy beszámolót:
prae.hu

Az Ultrahang Fesztivált az Ultrahang Alapítvány szervezi. A kizárólag önkéntesekkel működő alapítványunk 2000-es létrejötte óta azon dolgozik, hogy közelebb kerüljünk azokhoz a zenei centrumokhoz, amelyek a mai zenét meghatározzák.

2001 óta szervezünk hiánypótló, műfajok felett álló fesztiválokat, kezdetben együttműködtük az azóta megszűnt Xperipheriával, s szurkoltunk másoknak – a Nagyfülnek, a Szünetjelnek-, hogy ők ne hagyják abba.

Korábbi többfellépős estjeink, koncertjeink után 2003 óta négy- illetve ötnapos, nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát a rendezvényünk, s a fesztiválok között jó pár koncertet is szerveztünk. Eddig több mint 30 ország majd’ 250 előadóját/zenekarát hoztuk el Magyarországra.

Itt gyűjtöttük össze az eddigi rendezvényeinket.

Eddigi legemlékezetesebb koncertjeink: Antony, Bohren and the Club of Gore, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Vladislav Delay, Venetian Snares, Pan Sonic, Akron/Family, Angels of Light, A Silver Mount Zion Memorial Orchestra and Tra-la-la Band, Phill Niblock, Z’ev, Tujiko Noriko, DJ/Rupture, Stephan Mathieu, Dälek, Pan•American, Khan, Kevin Blechdom, Institut Für Feinmotorik, Radian, FM3, Kemialliset Ystävät, Marcus Schmickler, Patrick Pulsinger, Xiu Xiu, Pándi/Keszei/Halmos/Prell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.