Maraton – 4. nap beszámoló (szombat)

A délutáni szórakoztatás Sanyi, majd Pedro zenéjével kezdődött. Közben megindult a Tomboló Negyvenesek (Superman, Káosz, Mango, Simó Gyuri) és számos segítőjük által varázsolt Töltött Káposzta előkészítése. A  Tilos Lányok (Judit, Ami, ká Virág) fantasztikus Csilis Babot rittyentettek!

Úzgin Űver – 8T8 képei a 4. napról

Este 8-tól a színpadra állt a Messecsinka, kinek bájos énekesnője azonnal interakcióba lépett Kamilla zsonglőrlánnyal és  egy interaktív akusztikus-vizuális, de mélyen zenei performanszot kerekítetek a színpadra és a nézőtérre.

Utánuk az Úzgin Űver lemezbemutató koncertje következett. A zenekarról bővebben itt olvashattok: http://www.uzginuver.hu/

Mango, ká Virág és Szájmon

Az este a kis- és a nagyteremben szóltak a dalok: Sanyi, Pedro, Suefo, Nafta, Elliot, Séf, Sztyepp, Mango, Gattio, Cadik, Palotai, Vida, másik Vida, Nixon lemezjátszójából. A teret VJ Kiez aka Azaki/Critical Bulbs (Eltévedt Fénycsókák) vetítette be.

A pult mögött: Palotai Zsolt

Köszönjük szépen a mindennapi képözönt 8T8-nek!

Megdöbbenve tapasztaltuk,  hogy vannak olyan elkötelezett hallgatóink, akik elől a  saját cset-neveikkel, hátul pedig a 90,3 felirattal díszített pólókat készítettek maguknak! Így vált közismertté Izzy, Tolsztoj és Meddve is.  Az ő példájuk nyomán szeretnénk buzdítani minden Tilos hallgatót, hogy mutassátok meg arcotokat! Gyertek el a Dürer Kertbe és szólítsátok meg a rádiósokat! Érezzük mindannyian, hogy a Tilos közösségi rádió!

Fecó és Kamilla a tűzzel játszik

A meghatottságtól elcsukló kézzel írjuk le a nap végeredményét: a pult forgalma 635.000 Ft volt, míg az étel 99.000 Ft-ot hozott a Tilos Rádiónak. Az önkéntes pultosok: Carlos Contreras, Képli Balázs, Hanglemezbarát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.