Maraton – 3. nap beszámoló (péntek)

A napi trakta távolról érkezett, figyelemreméltó kísérettel, hiszen a Szőke Andris vezérelte taliándörögdi különítményben olyan nobilitások is reprezentáltak, mint pl. maga a dörögdi polgármester, akivel még Tom Sawyer is elégedett lenne, mert bár, ha négy méter magas nincs is, de az egykilencvenhez tartozó 150 kg, azér’ már mégiscsak valami, s hozzá ugye egy székelymihályi orgánum…

8T8 képei a 3. napról

A dörögdiek semmit sem bíztak a véletlenre. Mindent hoztak magukkal, és rendkívül szervezetten láttak kaják elkészítéshez, mely utóbbiak méltatása helyett talán az is elegendő, ha leírom: a marhapörkölt és az észt zöldséges ragu együttesen 157.000 forintot hozott a konyhára. Szó szerint oda, hiszen a pénz tekintélyes része a konyhapulttá avanzsált kerti asztalnál gyűlt össze, méghozzá egyenest a dörögdi templom (kölcsönbe vett) eklézsia-perselyébe.

A teljes dörögdi csapat így állt fel: Ambrusildi, Kocsigabi, Kajdipista (plgmstr), Szőkeandris, Gergő, Inhoffzoli (hűűűdefinom bort hozott), Timi, Bérczeslaci, Károly.

Hallgass bele Szőke András első és második
helyzetjelentésébe a Dürer Kertből!

A Tilos pult hozta a harmadik napra remélt bevételt: 447 000 Ft-ot, a majd első perctől zárásig ott dolgozó Evantia irányításával. Péró, Képli Balázs, Virág, Szabi, Frankata, Balázs, Carlos Contreras tartották mellette a frontot, és ha még más is, akkor neki is nagy köszönet.

Délutántól Alex szerelte a bringákat. A Maurer kerékpárbolt kedves, csendes szakembere komoly szerszámkészlettel települt ki a bogrács közelébe, és a beállításokon, finomításokon felül praktikus, hasznos tanácsokkal, válaszokkal szolgált a hozzá fordulóknak.

Este csak a Dj-pult volt Tilos felségterület, ahol Placid, I-Ration, Gandharva, Jafhar, Slitz, Károlyi Laci tolták a zenéket.

– Papó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.