Európa Nap az Erzsébet téren – május 8-9.

Május 9-én, az Európa Nap alkalmából Európa szerte rendezvényeket, fesztiválokat tartanak, amelyeknek célja egyrészt, hogy az Unió közelebb kerüljön a tagországokban élőkhöz másrészt, hogy az Unióban élő emberek közelebb kerüljenek egymáshoz.
Zazrivecz Richard további képei a galáriában!

Az Európa Nap alkalmából május 8-án, Budapesten az Erzsébet tér megtelt programokkal, koncertekkel és ami a legfontosabb: rengeteg kikapcsolódni vágyó vendéggel, családokkal. Így szombaton a Tilos Rádió is kitelepült egy délutánra és képviseltette magát az eseményen: Spyral Dub technoval melegítette be a hangulatot, majd Dj Azaki New school breakbeattel törte meg az ütemet. A lemezjátszók mögött  ismét Spyral  de már Garpo-val kiegészülve.  Dub techno és Minimal set-jükkel folytatódott a szombat délutáni fesztivál. Végül Ben. Akai és Richard Rivez tribal house mixével idéztünk fel a törzsi, népzenei világból. A zene megfestette az alaphangulatot, ehhez még hozzájárult, hogy mindez a belváros közepén egy talpalatnyi parkrészen mehetett végbe, ahol nemcsak az ismerős arcok köszöntek oda, hanem mindenki érdeklődve állt meg a Tilos-pavilon előtt legyen akár idős, akár fiatal, sőt még épp, hogy csak járni tudó gyermekek, akik lábrogyasztó tánctechnikáját látván nyugodtak lehetünk a következő hallgató-generációt illetően.

Délutánról estére a hangulat is átváltott a „lötyögős-bólogatósból” és az utolsó órára már egy egész csapat táncoló körében zárulhatott a buli, ami akár hajnalig is kitartott volna, mert jókedvből nem volt hiány.

Márton Szani

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.