Új műsorok!

Két kiváló, új zenei műsort szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

Street Skills :: Csütörtök 14:00-15:00
műsorkészítő: Q-Cee

Legutóbbi adás meghallgatása

“A műsorban szeretném bemutatni és népszerűsíteni, hogy mit lehet még művelni a lemezjátszókkal azon felül, amit a nagy átlag ismer. Nevezetesen Scratch, Beat Cut (ütemkreálás lemezzel), Beat Juggling (lemezduplázási trükkök), Battle Dj-ing (Break tánc párbaj Dj munka). Mindezt megtámogatva neves magyar esetenként külföldi Dj vendégekkel, zenészekkel, énekesekkel, Mc-kel, és a Beatbox (szájdobolás) hazai művelőivel. A fő stílusvonal a Hip Hop, ami köré épül a Grime, Funk, Disco, és egyéb zenei irányzatok. Ezzel bemutatva, hogy honnan jött és hova tart manapság a Hip Hop és a lemezlovas virtuozitás.”

*****

Plug & Lay :: Szombat 06:00-07:30 – Páros hét

műsorkészítők: Peter Bernath, Robi Benzon

 Legutóbbi adás meghallgatása

A Plug & Lay egy 2009-ben létrejött budapesti audiovizuális rendezvénysorozat, melynek célja a kevésbé táncorientált elektronikus zenei világra fókuszálva a színtér – elsősorban – hazai alkotóinak bemutatása. Az elmúlt két év során a Cökxpôn-ban, a Toldi mozi nagytermében és az Anker Klubban vendégül látott számos live act produkció és dj szett után 2011 novemberétől a Tilos Rádió éterén jelentkező műsor indul útjára kéthetente szombat hajnalban.

Új chat a Tilos oldalon!

Élesítettük a tilos új chat-jét, amin keresztül folyamatos, valós idejű kapcsolatot lehet fenntartani a műsorkészítőkkel és a neten aktív hallgatói közösséggel. Az új chat IRC alapú és ezért könnyedén kezelhető okos telefonokról is. Íme!

Köszönjük szépen Balee, Mosquito, Károlyi Laci és Marci állhatatos munkáját az új chat létrehozásában!

Tematikus szex-éjszaka a Tiloson – 01.13. péntek

A program:
20.00-21.00 XXX – téma: szexkütyük, design
21.00-22.00 Részletek Casanova önéletírásából – vendég: Kovács Ilona
22.00-23.00 Weöres Sándor: Psyché
23.00-24.00 A likból lött lány – Csernik Szende pajzán népmeséi

DJ Sanyi, DJ bodoo, DJ Lee’n’gum mixei, elképesztő hangfelvételek, kedvcsináló zenék!
Mindenkinek gyönyörteli szórakozást kívánunk!