Keszthelyi Imre 60. születésnapja – 05.02. – ROHAM

2011. ápr. 30-án bétöltöm a harmadik XX-et. Ez a szám kerekebb, mint a pocakom, és nem tűrhetem, hogy ennek elfeledtetésében legalább koccintólagosan részt ne végy. Május 2-án hétfőn 20 órától elvárlak hát a ROHAM kocsmába (Bp. VIII. Vas u. 16.), 22 órától pedig élő adásba megy, bármi folyjék is ott. Részemről pálinka biztosan, de remélem, a büfé is megél. 60 év, 3 másnapos leszek addigra. Nagy zenei összevisszaságot képzelek el, ami összességében mégsem visszásság.

AKI JÖN, RÉSZE LESZ A TILOS RÁDIÓ NÉPZENEI ADÁSÁBAN ÉLŐBEN KÖZVETÍTETT BULINAK!

(29-én amúgy házassági évfordulónk is van Pirivel – a harminchetedik -, annak pedig már jó 41 éve, hogy a kárpát-medencei népzenével szimpatizálni kezdtem. A táncházasság is megvan 39 esztendeje).

Táncházi koccintások:
Április 29-én pénteken 22 óra tájban a Barbár pincében – VI: Lázár u. 4. -,
április 30-án szombaton (tényleges szülinapomon) szintén nem korán – az Aranytízben – V. Arany János u. 10. – is tartok fogadóórát – reszkető kezemben pálinkásbutykossal. Elvártak vattok!

Keszthelyi Imre

Boldog születésnapot!

dismay22 (Tölgyes László) – Twitter interjú

Filozófia- és klasszika-filológus bölcsész. Életrajzában büszke a Tilos Rádióra, a C3-ra, az Artpoolra. Két zenei projektje van: a Lautrec, ami a kilencvenes évek közepétől 2002-ig tartott (dark gothic, kísérleti, industrial), illetve a dismay, ami egy egyszemélyes kísérleti minimál elektronikus formáció, de ezen a néven dj-zik a Tilos partikon is. Kedvenc zenekara (sőt annál is több) a Coil, melynek utolsó tagja nemrég halt meg. Vega és makrobiotikus ételeket eszik, kedvenc gasztroblogja mégis aMalackaraj. >> folytatás
V. Országos ROHAM lemezbörze – 04.10.

Idén másodszor, április 10-én, vasárnap rendezzük meg népszerű lemezbörzénket. A feltételek változatlanok. Aki eladni szeretne, az érkezzen egy órával korábban, a helyfoglalás miatt. Helypénz, belépő továbbra sincs.

Végre egy kis diszkó a Rohamban!Dj Piroska és a Farkas

A rohamos lemezbörze több dolog miatt is jó. Az egyik és legfőbb, hogy nem kell olyan korán felkelni, mint a pecsás börzéhez. A szakmának azért jó, mert tudnak egy nagy pacsit adni egymásnak a dj-k. A zenebarátoknak meg azért jó, mert mert megsimogathatják kedvenc dj-iket. A börze után lesz egy kis diszkó végre a rohamban. A lejátszók mögött Piroska és a Farka(s).

Roham Bár és Kávézó 

Vas utca 16. (A Casa de la Musica épületében)
Budapest, Hungary

 

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=192304444137910