Tilos Mikulás – december 4.

Sok szerettel láttunk kicsiket és nagyokat december 4-én, szombaton délután 15h órától a XII. kerület Ráth Görgy u. 4. alatt található Nyitott Műhelyben. Megint volt sok játék, gyurma, rajzolás, diafilm, mese, kalács és kakaó – valamint érkezett a Tilos Mikulás is sok sok ajándékkal.
fényképek:
http://picasaweb.google.com/arkadiuszkarski/Mikulas2010

filmek:
http://www.facebook.com/ArkadiuszKarski?v=app_2392950137

santa-claus

Gyertek, várunk Titeket!

GOREZONE: Saturday Of Suffering Party 5. – 12.11.

GOREZONE Presents:

2010.12.11 szombat 19:00 Budapest, Dürer-Kert

Saturday Of Suffering Party 5.

1 Helyszín,2 Színpad,10 Metal Banda, FREE Party !!!

Line Up and Running Order :

GORE Stage (Kisterem) :

Archaic (H) 20:20 – 21:00
Bloodiest (H) 21:20 – 22:00
Depths Of Depravity (H) 22:20 – 23:00
I Divine (H) 23:20 – 24:00
Vile Disgust (H) 00:20 – 01:00

ZONE Stage (Nagyterem):

Stiff Bastard (H) 20:00 – 20:30
StoneDirt (H) 20:50 – 21:30
Korog (H) 21:50 – 22:40
AMD (H) 23:00 – 23:50
213 (H) (Slayer Tribute Band) 00:10 – 00:50

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN !!!

http://www.myspace.com/thearchaic
http://www.archaic.hu
http://www.myspace.com/bloodiestmetal
http://www.myspace.com/depthsofdepravity
http://www.depthsofdepravity.tk
http://www.myspace.com/idivineofficial
http://www.myspace.com/viledisgust
http://www.myspace.com/stiffbastard
http://www.stonedirtmusic.com
http://www.myspace.com/stonedirt
http://www.korog.hu
http://www.myspace.com/korog
http://www.amd-bphc.hu
http://www.myspace.com/amdhardcorepunk
http://www.myspace.com/213slayertribute
http://213.rockerek.hu

http://www.gorezone.hu/koncertek
http://www.myspace.com/gorezonehungary
http://www.durerkert.com

Ismét magasabb sebességre kapcsol a hazai underground és extrém metal mozgalom első számú információs csatornájának számító GOREZONE rádióműsor (Tilos Rádió, FM 90.3, Budapest) stábja, amely amellett, hogy heti rendszerességgel ad hírt a színtér aktualitásairól, időről időre megtartja a műsor repertoárjába illő műfajok hazai képviselőinek seregszemléjét is a fővárosban, méghozzá ingyenes koncert keretében. A Saturday Of Suffering (vagyis Szenvedés Szombatja) 5. elnevezésű rendezvénynek immár ötödik alkalommal ad otthont a Dürer-Kert 2010. december 11-én, 19:00 órától. A show szokás szerint óramű-pontossággal megy majd mindkét teremben.

A buli megszokott szlogenjének – „Egy helyszín, két színpad, 10 metal banda, free party” –  megfelelően ezúttal is párhuzamosan zajlik majd az élet a kis-illetve nagyteremben. (Természetesen némi időeltolódással, hogy mindenkinek legyen lehetősége minden fellépőt megnézni, legalább pár nóta erejéig.) Előbbi a „GORE Stage”, utóbbi a „ZONE Stage” nevet viseli a nagyszabású brutal metal meeting napján. A fellépőgárda az eddigiekhez képest is feltűnő változatosságot mutat. A „hörgős-ordibálós teremben” adják utolsó koncertjüket az Archaic thrasherei. A technikás death metal itthoni élharcosa, a Depths Of Depravity ellenben „Inspirritation” albumának bemutatóját tartja. Kovács „Nihilak” Attila gitárosnak két ízben is jelenése lesz a színpadon, nem is akármilyen zenészek társaságában: előbb a Superbutt, Ektomorf, Cadaveres, M.W.S stb. muzsikusok alkotta Bloodiest szuper-projekt örömzenéléséből (legelső show!!!) veszi ki a részét emberünk, majd a Tesstimony és Sear Bliss tagok által létrehozott I Divine soraiban mutatja meg, mit értünk 2010-ben experimentális black metalon. A mókát a Vile Disgust perverz gore grindja zárja. A „zónázók” közül a székesfehérvári hardcore metalos Stiff Bastard-ról mindennél többet elmond a saját bemutatkozó szövegük: „Septic néven kezdtük toszatni 2001-ben, majd néhány évvel és tagcserével később Stiff Bastard lett belőlünk. Azóta még inkább toszatjuk.” A Stonedirt, amely nemrég fennállásának ötödik évébe lépett, a southern / stoner / doom és a thrash között ingázva, ám egyre inkább az utóbbi felé tolódva zúz, a teljességgel beskatulyázhatatlan Korog (jobb híján: „páratlan ritmusokra építkező fiktív népzene ősrockba oltva”) pedig most tartja tizenöt éves születésnapi buliját, s ennek kapcsán meglepetésekre is készül: korábbi énekeseik, Simon Gábor és Csihar Attila felbukkanására lehet számítani! Az old school punk / hardcore legenda AMD néhány éve aktiválta magát újra, és friss nótákat is játszik már, azaz a visszatérésük nem csak alkalomszerű fellépésekre szól. Végül maga a Slayer is tiszteletét teszi a Városliget szélén, mégpedig hazai hódolóik, a 213 tribute zenekar jóvoltából, vagyis Arayáék klasszikusaira mulathat egy utolsót önfeledten a nép.

A megszokott underground zenei stand sem hiányzik majd, azaz ismét igazán pénztárcabarát áron juthatnak az érdeklődők CD-khez, pólókhoz, fanzine-ekhez stb. Mi más mondhatnánk még? Minden rosszéletűnek ott a helye! Ja, és persze…

…DRINKING, FUCKING, HEADBANGING!!!

Bass Culture: Totoya Klub & Dzsungel Könyve 13th BDay + JÁTÉK!

ELŐBB A JÁTÉK:

1.MIKOR INDULT A RÁDIÓ MŰSOR?

1997
2000
2006

2. KIK A MŰSOR SZERKESZTŐI?

OZON-SOLID
CADIK- DJ REN
GUMILAP-SLOW

3.MIKOR VAN AZ ADÁS?

SZOMBATON
VASÁRNAP
KEDDEN

a megfejtéseket küld a: dzsungelkonyv@gmail.com címre. a helyes megfejtők között 4 db belépőt sorsolunk ki.

Bass Culture: Totoya Klub & Dzsungel Könyve 13th BDay


A Tilos Rádió két legendás adása, amelyek a legkitűnőbb és legzúzósabb basszus-alapú zenéket kürtölte kis hazánk éterébe a hiphoptól a jungle-ig ezúttal személyesen, testközelből, egyenesen a hangládából a legfrissebb atomtöltekkel. Az elképesztő zene soha nem látott intenzitású és minőségű cuccon fog szólni, hiszen ott lesz a Hajó Nexo cucca meg az erre az alkalomra beszerelésre kerülő, hajnalig sujtó F1! A belépő éjfélig 600 HUF, éjfél után 1000 HUF.

2010. november 19., péntek 21:00-05:00 A38 hajó
Belépő éjfélig 600 HUF, éjfél után 1000 HUF

1997-ben indult útjára a Totoya Klub és a Dzsungel Könyve a Tilos Rádión. A kezdeteket olyan nevek fémjelezték, mint Mango, Ponza, Cadik és Solid. A két műsor célja mindig is a legújabb és legjobb basszus alapú zenék bemutatása volt, persze más-más perspektívából. A Totoya Klub a hiphoptól, a Dzsungel Könyve pedig a jungle-től indulva pásztázta a friss megjelenéseket, mindig határozott elvek szerint válogatva. Természetesen idővel és a műsorvezetők cserélődésével a műsorok jellege is változott. Cadik és vele a Totoya Klub a hiphop hibrid műfajai felé tolódott, a Dzsungel Könyve DJ Ren megjelenésével a táncosabb és a mélyebb irányokba egyaránt nyitott. Mindkét műsor számos hírességet látott vendégül és ami talán ennél is fontosabb: jópár hazai MC és DJ tehetség segítségükkel mutathatta meg magát először a közönségnek.
A Totoya Klub & Dzsungel könyve 13. születésnapját a műsorkészítők végre az éter és web közvetítése nélkül, személyesen veletek szeretnék megünnepelni, az A38 gyomrában.

Line up
SLOW (young hopper)
SOLID (oldschool jungle souljah)
PONZA (hiphop pioneer)
GUMILAP (young steppa)
MANGO (glitch electronic hiphop souljah)
CADIK (bass brotha)
DJ REN (jungle sista)
OZON (jungle head)

MC PONZA
+ BASS SHABAAK AKA D STU

VETÍTÉS KIÉGŐ IZZÓK

Totoya Klub és Dzsungel Könyve minden kedden a 22h-00h a Tilos Rádión

(FM90.3)

http://a38.hu/
http://mobiledj.hu/

http://www.facebook.com/event.php?eid=161853657167912

http://www.last.fm/

November 14-én – Újra Roham lemezbörze!

November 14-én, vasárnap 15.00 órai kezdéssel ismét lemezbörzét szervezünk a ROHAM Bárba! Cím: Vas utca 16.

A rendezvényen Busa Pista dedikálja a most megjelent, “Gyémántfater” című albumát.

Mindenkit szeretettel várunk!

Az esemény a facebookon:
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1472145048037#!/event.php?eid=107497559312638