Tilos Rádió a T-Home TV Webrádión

Modern világ, rohanó élet, TV-n hallgatható rádió.

A webrádió alkalmazás segítségével a Tilos Rádió is hallgatható a TV készüléken keresztül a T-Home rendszerben.

Előnyök:
– kiváló minőségű, sztereó adás
– nem kell hozzá antennát tekergetni
– nem kell hozzá internet előfizetés

további információ:
http://t-hometv.hu/Pages/t_home_tv_webradio1.T-Home

“A Kedvencek közé gombra kattintva az adott csatorna bekerül a felhasználó Kedvencek listájába, így a későbbiekben a főmenüből könnyebben elérheti.”

Köszönjük a képet Tolsztojnak!

Elindult az új Tilos oldal

Egy év fejlesztés után elkészült az új tilos oldal. Bár látszólag csak a dizájn változott, valójában az oldal teljes szerkezetét és motorját újjáépítettük. Bár sok újdonság is van az oldalon, de a legfontosabb számunkra, hogy az oldal biztonságosabban és gyorsabban működik, mint a korábbi, illetve hogy elkezdődött a tilos tartalmak összeboronálása. Ilyen például a beépült Archívum, vagy a hamarosan beépülő Galéria.

Végre bekerült a heti műsortáblába, illetve az egyes műsoroldalakhoz a legutóbbi adás meghallgatásának linkje. Az adásnaplók pedig szintén megkapták az adásnapló bejegyzéshez tartozó műsor meghallgatásának linkjét. Ez például nagyon megkönnyíti a zenei élet végtelenjében tájékozódni kívánó hallgatók életét, hiszen az adásnaplóból kijegyzetelhetik a játszott zeneszám címét, előadóját, miközben egyetlen kattintással  hallgathatják is az adott műsort. Mivel az Archívumban – a világon példa nélküli módon – egy évig tároljuk az adásokat, egy év van az adott műsor visszahallgatására.

Beépült a műsorok Podcastja a műsoroldalba, aminek segítségével bárki könnyedén hozzájuthat legkedvesebb műsorához.

A teljes átállás eltart pár napi, de addig is élvezzétek a kényelmes szolgáltatásokat és mindenképpen  jelezzétek, ha valamilyen hibát találtok.

Rotfront koncert a Tilos Rádióban

Hallgasd meg a koncertet!

Július 10.-én csütörtökön este 20-22ig a Tilosban élő (unplugged) koncertet adott a ROTFRONT nevű berlini formáció, melyben orosz és német zenészek mellett Wahorn Simon és Gryllus Dorka is játszik/énekel.

Magyar médiában először szerepeltek élő zenével, melyben a ska, a reggae, a rock’n’roll találkozik orosz és balkáni cigányzenékkel, klezmerrel.

Az est házigazdája WAHORN ANDRÁS és GONNOK volt.

>> Rotfront MySpace