újdonságok a tilos.hu oldalon II.

1. Teljesen megújult a hangtár: http://tilos.hu/mixes/dj

Nem csak dizájnban, de a hangfájlok és a hozzáadott infók kezelésében is változás van. Pl. a műsorokhoz és műsorkészítőkhöz lehet rendelni az egyes felvételeket (nem is szólva más varázslatokhoz). Ezek az adott műsoroldalon fognak felbukkanni.

pl. http://tilos.hu/show/bossa-bom-dia/mixes

******

2. Eltűnt a fél órák közötti váltáskor a pár másodperces átfedés. Nincsenek többé ritmustalanul megugró dalok, digitálisan makogó műsorkészítők. Mostantól egy négy órás műsort egyszerűen egyben le lehet tölteni mindenféle ragasztgatás, vagdosás nélkül.

******

3. Podcast időben visszafelé

Többen szerették volna letölteni a 2014-es év előtti műsorokat, hisz az archívum 2010 márciusától tárol. Nekik készült a 2010, 2011, 2012 és 2013-as évre vonatkozó podcast.

pl. 3. utas 2010: http://tilos.hu/feed/show/3-utas/2010

Kolorlokál 2011: http://tilos.hu/feed/show/kolorlokal/2011

Azaz: csak meg kell változtatni az évszámot és máris töltheted a kedvenc műsorod az évi összes adását. Ne feledd, a legrégebbi adás az archívumban 2010 márciusi, ha annál régebbre keresel rá, akkor csak a szomorúság lesz osztályrészed.

******

4. SSL tanusítvány a tilos oldalnak

Megszűnik az idegesítő felirat a böngészőkben, hogy “Nem megbízható oldal.” Beléptünk az internetes bizalom körébe. Másként megfogalmazva: a böngészők nem fognak többen panaszkodni a tilos oldalra, mert az összes tilos https oldal és a levelezés (imap, smtp) rendesen aláírt tanúsítványt (certificate) kapott.

******

5. Kereső az oldal jobb felső sarkában.

Mostantól bármilyen szóra rákereshettek a tilos oldalon és ha a szó szerepel az oldalon, vagy valamelyik adásnapló címében, vagy leírásában, akkor meg is fogjátok találni. Ez egy alapszintű kereső, ami még tanulni fog.

******

6. A főoldalon lévő adás linkek (256, 128, 32, 96 ogg) mögött intelligens m3u-k vannak. Ha valaki a linkeket most okos lejátszóval (pl. vlc, winamp) nyitja meg, akkor ahogy eddig megszólal az élő adás, de az elmúlt hét összes adása is bekerül az m3u-ba és egyszerűen bele lehet hallgatni a héten elhangzott műsorokkal.

******

7. a nyitóoldal jobb felén, a pláza link alatt kapott helyet a címkék link. Az 10 legtöbbet használt címke alatt van a link a címkéket felsoroló oldalhoz: http://tilos.hu/tags

******************
************
******

Használjátok szeretettel!